top of page
  • Forfatterens bildeterjet

Snart desember på Furutangen

Noen liker den, andre er litt mere avmålte. Vi tenker på november. På Furutangen har vi en strålende novembertid, med flere leirer og god stemning. Vi har så vidt begynt å gjøre oss klar for jule arrangementene og pynter med lys både ute og inne. Apropos lys så hadde vi besøk av Lura konfirmantene nettopp (super gjeng) og det de fikk rigget må vel være tidenes lyd og lys rigg hos oss :-) Veldig moro!

De kommende ukene får vi flere besøk før vi avslutter leirsesongen med adventsleir for 2.-4. klassinger med NMSU.
Dugnadsgjengen jobber for fullt hver mandag med masse spennende oppgaver. Det syltes og bakes for å gjøre klar egne produkter for salg til julemarkedet 9. desember. Her blir det masse godsaker å velge mellom.

Mannfolka har påtatt seg bygging av terrasser ute i skogen, slik at vi kan få satt opp glampingteltene til våren 😊

Glamping på Furutangen tenker du kanskje? Joda, vi har investert i flotte glampingtelt som vi tenker skal tilbys leirdeltakere ut over våren. Det er ment å være en midlertidig løsning frem til vi kan utvide noen av internatene med flere senger og oppholdsrom. Dette gjør at vi nå kan tilby rundt 130. sengeplasser på området, og tar vi ikke feil vil det bli rift om å få benytte glampingteltene fremover.

Da fortsetter vi juleforberedelsene og gleder oss til å se mange av dere på julemiddagen 8. desember, julemarkedet 9. desember og ikke minst på juletrefesten 27. desember. Sistnevnte arrangeres i samarbeid med Øye bedehus og Frelsesarmeen Jørpeland.


Ha en riktig god førjuls tid!

263 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

God Pinse!

Comments


bottom of page