top of page
  • Forfatterens bildeterjet

I dag kom de endelig🥰

I dag fikk vi endelig noen damevenner til Abraham. Saraen og Sarato ankom i tilhenger fra noen gode naboer her på Randøy. De ser allerede ut til å ha funnet tonen med hverandre så nå gleder vi oss bare til fortsettelsen.


Det har vært en innholdsrik og travel desember så langt, med den tradisjonelle julemiddagen, hvor vi fikk besøk av godt og vel 100 gjester som alle fikk oppleve Furutangen på sitt flotteste. I nydelig klarvær og snø kunne vi ønske alle velkommen til opplevelser, middag og basar. Dagen etter ble det som kjent arrangert julemarked og både store og små fikk ta del i festlighetene. Flotte boder med masse fine julegaver ble besøkt og aktiviteter med både natursti, lykkehjul og fargelegging ble godt benyttet. For ordens skyld, det ble også fortært en mengde risengryns grøt denne dage. Dette var for oss en suksess og vi har allerede startet planleggingen for neste års arrangement.


Vi avslutter 2023 med en god gammeldags juletrefest sammen med Øie Bedehus og Frelsesarmèen på Jørpeland. Det blir 27. desember kl. 17:00 (Se plakat) Legger ved noen stemningsbilder til inspirasjon. La det ikke være noen tvil, Furutangen er og blir veldig vakker!

Ønsker dere en velsignet førjuls tid og en riktig god jul!

185 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

God Pinse!

Comentarios


bottom of page