top of page
  • Forfatterens bildeterjet

God sommer!

Hei dere, da var kjøleskap og frysebokser tomme og et fantastisk Båt & bibel er over for denne gang. Tusen takk til alle, både deltakere, frivillige og ansatte!

Selvsagt blir det mye arbeid med et slikt arrangement, men betalingen er en enorm energi fra hyggelige og fornøyde leirdeltakere.

I tillegg til masse veldig godt program med alt fra bibeltimer og sang, til mere sportslige aktiviteter med fotballturnering og kanopadling har vi på kjøkkenet servert over 1.000 hjemmelagede rundstykker, snaut 50 kaker og vel 200 liter kaffe. Det hele ble rundet av med en flott Guds tjeneste med lokale gjester fra Hjelmeland og Fister.

Nå går vi inn i en roligere periode, men ikke helt uten gjester. Nye har allerede sjekket inn på Fjordglytt, og båtturister håper vi på hele sommeren.


Vi gleder oss allerede til neste års Båt & bibel og håper på forlengelse av arrangementet 🤗Vi skulle gjerne vist dere flere bilder, men det fikk vi rett og slett ikke tid til å ta. Dere kan finne mange flere på NMSU sine Facebook sider her.


Ønsker dere alle en riktig god sommer!


142 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

God Pinse!

Comments


bottom of page