top of page
  • Forfatterens bildeterjet

Fantastiske uker!


Denne høsten har vi virkelig fått oppleve at dugnadsånden lever! Når vi i august bestemte oss for å invitere til en dugnadsuke i slutten av september, tenkte vi at om vi fikk 10-12 påmeldinger så skulle vi være veldig fornøyde. Vi fikk over 40. og tar vi med de 10. som var med å demontere kjøkken i Sandnes tirsdagen så har det vært flere enn 50. personer i gang med dugnadsarbeid for Furutangen i løpet av uken. Den kan vi ikke kalle annet enn helt FANTASTISK! Vi er dypt takknemlige for både responsen og ikke minst hva vi har fått utrettet sammen med så mange hyggelige og dyktige mennesker. Fellesskap og arbeidsglede i en nydelig blanding 😊

Vi har fått nytt tak på møtesalen, noe som var på høy tid ettersom at det gamle begynte å lekke. Byttet noe av sutaket fikk vi også gjort, slik at lekkasje skadene ble utbedret.

Fjordglytt har fått en skikkelig oppgradering med nye farger både på vegger og interiør. Skogen har blitt ryddet for kratt og lauvtrær så nå er vi klare for nye utfordringer også her. Vi har fått installert El-bil lader på hovedhuset og nytt lys på fotballbanen. Adkomstveien har blitt grøftet og rensket for trær og kratt den også. Ny grus kommer til uken, så da skal den være klar for både høst og vintervær i flere år fremover. En fantastisk gjeng har holdt kjøkkenet i gang slik at slitne kropper har fått påfyll av nydelig mat og ny energi. Syltetøy og saftkoking ble det også tid til. De fikk til og med tid til å tilpasse å kante alle de hvite dukene våre. Arbeid med vår nye bønnevandrings løype er godt i gang, den ser vi veldig frem til å kunne ta i bruk! Jeg kunne fortsatt i det uendelige med å dra frem både små og store ting som har blitt utført disse dagene, men velger å stoppe her. Nå gleder vi oss til nytt innrykk i helgen med NMSU Tenleir. Vi håper de får en god opplevelse på Furutangen og mange gode minner med seg herfra, slik vi fikk fra dugnadsleir!

I høst er det kun èn ledig helg 17-19. november og vi ser at 2024 blir fort booket opp, men da vi på utfordring ble bedt om å finne plass til en ny dugnadsuke til våren, så tenker vi at det må vi klare😊 og til de av dere som ikke kan vente til våren så har vi masse dugnadsmandager igjen frem til da. Det kommer vi tilbake til.


Tusen takk for at du tok deg tid til dugnad for Furutangen!287 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page