top of page

Fantastiske dager på Furutangen

Lukk øynene og tenk dere Furutangen, fylt med vakre damer i alle aldre fra hele distriktet. Slik har det vært denne uken. Arrangementet "Damenes Furutangen" ble for første gang gjennomført og det ble en flott opplevelse. Både for deltakerne og oss på Furutangen! Endelig fikk vi utfolde oss litt på kjøkkenet og ellers 😄 I løpet av de 4 dagene som leiren varte var det satt av god tid til avkobling, hvile og påfyll, og nettopp påfyll fulgte dagene som en rød tråd. "Tankene mine", som handlet å fylle både fysiske-, mentale-, kreative- og åndelige tanker var gjennomgangstema og her var det mye å ta med seg for de fleste. God tid til mat og drøs var det også og et av høydepunktene her var nok Afternoon Tea.

Vi gleder oss til neste gang var gjennomgangstonen ved avreise torsdag ettermiddag, og neste gang kommer til høsten. Følg oss på sosiale medier så får dere med dere invitasjonen når den er klar og ute.
Selv om det var en tanke trekkfullt ute på tangen, ble det alikevel tid for litt bålkos 😊


 

Det nærmer seg Båt & Bibel


Årets utgave strekker seg fra 5. juli til og med 14. juli. Allerede 6. juli inviterer vi til konsert med Morten Samuelsen. Kl. 18:00 i møtesalen på Furutangen. Alle er hjertelig velkomne. Billett kjøpes ved inngangen. Det blir stappfullt program gjennom hele uken og ny konsert lørdag 13. juli kl. 18:30 denne gang med Bård Gulbrandsen. Her kan man også kjøpe billett ved inngangen. De som har betalt arrangementavgift har fri tilgang til begge konsertene, andre betaler kr. 200,-


Ta en titt på programmet og meld deg på sommerens store familieleir!Båt-og-bibel-brosjyre-2
.pdf
Last ned PDF • 6.26MB
206 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page