top of page

En nydelig oktober-helg på FurutangenDet er ikke alltid man får oppleve en helg som den vi nettopp har hatt på Furutangen. Fra 6. til 8. oktober var det som om naturen selv tok en pause for å la oss nyte noen uforglemmelige dager. Solen strålte fra en skyfri himmel, og høstluften var frisk og klar. Men det som virkelig satte prikken over i-en, var musikken som fylte luften på tunet.


iKor fra Sola: øvingshelg på Furutangen

Vi hadde den store gleden av å være vertskap for iKor fra Sola, et voksen-kor med rundt 30 korister. De hadde valgt Furutangen som stedet for sin øvingshelg, noe som ble en stor glede for oss. Koret ankom i den klassiske båten "Hundvåg 1", en skute som i seg selv er et syn for øyet og øret. Det har vært herlig med sang og musikk på tunet! Koret avsluttet helgen med en mini-konsert for oss på Furutangen,

Teknisk oppgradering i møtesalen

For de som er opptatt av tekniske detaljer, vil vi også nevne at anlegget i møtesalen har fått en betydelig oppgradering. Ny prosessor og høyttalere gjør nå lyden krystallklar, og det tekniske utstyret er utrolig enkelt å bruke. Dette gjorde også iKor sin øvingshelg enda mer sømløs og behagelig, og vi ser frem til å tilby den samme opplevelsen til alle våre fremtidige gjester.


NMSU høstferie-leir: Neste stopp på Furutangen

Selv om vi fortsatt er i ekstase over denne fantastiske helgen, er vi allerede i full gang med forberedelsene for det neste store arrangementet. I morgen venter vi 65 tweens til NMSU sin høstferie-leir. Vi gleder oss kjempemasse og krysser fingrene for at været vil være like strålende som det har vært denne helgen.

136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

God Pinse!

Comentários


bottom of page